Bezorgkosten

Bezorgen en ophalen van de goederen kunnen wij verzorgen tegen kostprijs.

Binnen een straal van 5 km van ons adres in Leek rekenen wij €10,00 bezorgkosten. Voor alle extra kilometers brengen wij €1,90 per kilometer in rekening.

Bijvoorbeeld u woont  15 kilometer van ons af en u wilt uw goederen laten bezorgen, dan betaald u : €10+ 10x €1,90= €29,00 bezorgkosten.
Indien de goederen worden aangeleverd in kratten, op rolcontainers of op pallets blijft deze emballage op het afleveradres staan. Bij het ophalen van de goederen dient alles weer transportklaar te staan, zoals u de goederen van ons ontvangen heeft, op dezelfde locatie als waar de goederen zijn afgeleverd.

Eventuele wachttijden worden op nacalculatie in rekening gebracht.

Zodra niet alle goederen transportklaar staan en wij op een later moment de resterende goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten in rekening gebracht.

De goederen worden op de begane grond afgeleverd, mits er geen trappen of andere obstakels in de weg staan, direct achter de eerste drempel op een vrije laad- c.q. loslocatie.

De aflever- c.q. ophaallocatie dient zich te bevinden op een verharde ondergrond (asfalt, bestraat of rijplaten.) Dit geldt tevens voor de aanrijdroute.

De afstand tussen de aflever- c.q. ophaallocatie en ons transportmiddel mag maximaal 10 meter bedragen.

U dient rekening te houden met de bereikbaarheid van onze transportmiddelen.

Indien er afwijkingen zijn met betrekking tot bovenstaande, dienen hierover vooraf afspraken te worden gemaakt, voor het aangaan van de huurovereenkomst. Dit dient u schriftelijk bij ons aan te geven. Dit om te voorkomen dat wij achteraf genoodzaakt zijn de extra gemaakte kosten in rekening te moeten brengen.